nl

Referenties

Perry & Tanja

"Op 1 september 2017 hebben wij elkaar het jawoord gegeven in het mooie Ockenburgh te Den Haag. Wij wilden deze dag natuurlijk zo mooi mogelijk vastgelegd hebben, maar wilden vooral spontane foto's en niet teveel gedirigeerd worden. We hadden van te voren niet zo heel veel ervaring met fotograven en dat maakte het uitzoeken van een fotograaf voor onze bruiloft erg moeilijk.

Mijn vrouw had Maarten gevonden en een afspraak gemaakt om kennis te maken, een paar dagen later zijn we even langsgereden en daar "klikte" het meteen. Maarten is lekker down to earth, stelde ons op veel vlakken gerust en gaf ons meteen een goed gevoel. Wij vonden het vooral belangrijk dat er een soort "klik" moest zijn met elkaar - het zijn immers de foto's van belangrijkste dag van je leven! - en gelukkig voelde dit allemaal meteen goed aan.

In de aanloop naar de grote dag toe hebben we elkaar nog een paar keer gesproken, wat ons erg goed beviel was dat Maarten ook met ons samen meedacht. Het voelde voor ons niet echt aan als een afzijdig persoon die zakelijk wat afspraken met ons maakte maar meer iemand die "part of the team" was, erg fijn om het op deze manier te ervaren! Op onze mooie dag was Maarten overal bij, zijn timing was perfect want alle mooie momenten die voor ons belangrijk waren zijn fraai vastgelegd. Wat ons vooral beviel was dat hij ons op een ontspannen manier vastgelegd heeft en bij zijn instructies het zo echt mogelijk liet zijn. Dit heeft geresulteerd in - voor ons gevoel - authentieke foto's die ons laten zien zoals we echt zijn. Dat was voor ons het allerbelangrijkste!

De reportage werd door omstandigheden helaas iets later dan verwacht opgeleverd, maar we konden na onze huwelijksreis wel extra genieten van de foto's want ze zagen - en zien er nog steeds! - prachtig uit. Verwacht geen vage instagram achtige filters maar mooi vakwerk waar de kleuren levendig gepresenteerd worden. We hadden natuurlijk wel een bepaalde verwachting van de foto's (Maarten liet in zijn enthousiasme bijvoorbeeld wel tijdens de dag wat dingen zien) maar niet dat het er zo goed uit zou zien! Wij waren erg te spreken over Maarten en onze gasten ook, fijne man die in de communicatie erg ontspannen is maar tegelijk een professional die zijn vak verstaat. Wij kunnen hem aanraden!"

Nicoline & Remco

Lieve Maarten, Dank voor het prachtig vastleggen van de mooiste dag van ons leven! We zijn waanzinnig blij met alle mooie foto’s die jij hebt gemaakt! Het brengt de sfeer, liefde en blijdschap van die dag direct terug! We zijn ook blij dat je de ceremonie hebt gefilmd, heel waardevol om al die mooie woorden terug te kunnen luisteren. Naast je fantastische werk, vonden we jouw aanwezigheid, gedurende de hele dag en avond, heel prettig! Je bewoog je heel soepel en bijna onzichtbaar, tusssen onze gasten. Wij vonden dat heel knap en professioneel, zeker na het zien van alle foto’s.

Marcia & Brian

De website “Ikzegja” met foto’s zag er zo mooi uit dat we nader kennis wilden maken met Maarten als fotograaf voor onze bruiloft. Een erg leuke kennismaking bij ons thuis met de kinderen om elkaar beter te leren kennen en de dag goed door te praten. Vervolgens was het zover, 20 juni 2015 was onze trouwdag en Maarten heeft op een geweldige wijze een beeldverslag hiervan gemaakt. Welgeteld 999 foto’s waarvan we er geen enkele zouden willen missen. Van ons als bruidspaar, de kinderen, de getuigen en familie maar ook mooie details zoals de ringen, trouwlocatie en de natuur, het mooie eten tot en met het feest toe. Geen standaard foto’s maar net even anders. Een blijvend mooie herinnering van ons feest van de liefde, nogmaals veel dank hiervoor.

Ralf & Nina

“Lieve Maarten,
We kijken terug op een heerlijke dag. Wat een feest! Nogmaals dank voor jouw tomeloze inzet, goede ideeën, hulp en advies, en zeker ook de gezellige aanwezigheid.”

Merijn & Maaike

“Nogmaals bedankt voor het niet alleen zijn van de trouwfotograaf, maar ook voor mn P.A. Van te voren niet over nagedacht hoe belangrijk de rol van de trouwfotograaf gedurende de dag is. We beseffen heel erg dat we geboft hebben met jou. Iedereen die er bij was spreekt vol lof over jou, de manier waarop je aanwezig was, de manier waarop je foto’s maakte, en de toffe gast die je was. Nogmaals dank!”

Marc & Eefje

“Beste Maarten, enorm bedankt voor je inzet en de geweldige foto’s die je op onze trouwdag hebt gemaakt. Je bent heel erg attent en oplettend gedurende de dag (en in de voorbereiding) en staat steeds op de goede momenten klaar voor een foto! En tot onze grote verrassing had je onze trouwfoto’s twee dagen later al klaar, zo konden we heerlijk nagenieten. Dank je wel!”

Jerwin & Anouk

“Wij hadden Maarten via internet gevonden, en gelijk bij het eerste gesprek al een echte klik! We hebben hem ervaren als een zeer gezellige fotograaf, met oog voor detail. Hij heeft verstand van mode en adviseert waar nodig. Maarten staat open voor ideeën, maar heeft zelf ook een duidelijk beeld over hoe hij de beste foto’s kan maken. Van onze gasten hebben wij te horen gekregen dat ze onder de indruk waren van de professionaliteit en inzet van Maarten als fotograaf. De eerste foto die we te zien kregen was adembenemend mooi. De andere foto’s zijn ook supermooi, waardoor het erg lastig was om te kiezen welke we in ons album wilden hebben. Maarten, heel erg bedankt voor alle foto’s en we kijken uit naar het album!”

Steven & Eva

“Onze trouwdag op 4 juli 2014 is dankzij Maarten op een mooie manier vastgelegd. In het voortraject was Maarten gemakkelijk te bereiken en dacht hij goed mee over onze dag. Hij was erg duidelijk in de mogelijkheden die er waren en besprak met ons uitgebreid alle aspecten. Op de dag zelf was Maarten er vroeg bij en was hij erg alert op alle mogelijke foto momenten die er waren. Naast het aansturen en in scene zetten van mooie foto’s heeft hij buiten ons weten om ook nog eens prachtige foto’s gemaakt. Hij is dus erg veelzijdig en scherp om op alle verschillende momenten mooie en goede foto’s te maken.”

Leo & Mirjam

“6 september 2013 was onze huwelijksdag. Wij hadden na een prettig kennismaking gesprek besloten om onze dag fotografisch door Maarten Thiebou te laten vastleggen. Dit is ons zeer goed bevallen, Maarten is op alle belangrijke momenten op zo’n dag op de juiste tijd op de juiste plaats en weet alle momenten erg mooi vast te leggen op foto. Na een paar weken ontvingen we de dvd waarvan we erg hebben genoten. Daarna de moeilijke taak om de leukste/ mooiste eruit te selecteren voor afdrukken in album. Ondertussen hebben we ook het album ontvangen en het is prachtig geworden. Maarten is niet alleen een fantastische fotograaf ook geeft hij vooraf en op de dag zelf allerlei tips. We kunnen Maarten aanbevelen als een fotograaf die de huwelijksdag perfect op de foto kan plaatsen. Maarten bedankt van Mirjam van der Wekken en mij!”

Lars & Aline

“Maarten gaat gedegen te werken, met vooraf een uitgebreide kennismaking en het heel precies doornemen van de planning voor die dag. Erg fijn! Op de dag zelf is hij rustig (ook heel prettig) en weet hij de cruciale momenten mooi vast te leggen. Met zowel de geposeerde reportage als de spontane foto’s zijn wij meer dan tevreden! En hij zorgt voor onverwachte extra’s, zoals bijvoorbeeld van alle daggasten een spontaan genomen portretfoto. Een trouwfotograaf om aan te raden.”

Filip & Erica

“Maarten was steeds (zonder dat we het doorhadden) op het juiste moment op de juiste plek aanwezig om een mooie foto te maken. We zijn erg tevreden met zijn werk. Niet alleen heeft hij erg mooie foto’s gemaakt, hij had van tevoren ook allerlei nuttige adviezen voor het goed laten verlopen van de trouwdag. We kunnen hem van harte aanbevelen!”

Marco & Hendrianne

“Hoi Maarten, we kunnen je niet genoeg bedanken voor je aandeel in onze bruiloft. De fotoreportage pakte je zeer professioneel op, bovendien heb je door je creativiteit mooie afwisselende en unieke trouwfoto’s kunnen maken.”

Tim & Marjolijn

“Maarten is een creatieve trouwfotograaf die zijn stijl goed aanpast op de wensen van het bruidspaar. Dankzij een uitgebreid kennismakingsgesprek wist Maarten erg goed wat onze wensen waren. Dit heeft geleid tot schitterende trouwfoto’s waar wij erg blij mee zijn!”

Floris & Marloes

“Maarten heeft op onze trouwdag prachtige foto’s gemaakt waar we veel plezier van hebben. Maarten is een gezellige fotograaf waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Hij maakt vol foto’s en je kan bij hem alles aangeven wat je graag zou willen en hij houdt zich eraan. Hij is niet op de voorgrond aanwezig en we hebben op onze trouwdag er weinig van gemerkt dat hij erbij was, precies wat we graag wilden. Al onze gasten gaven achteraf aan dat we zo’n leuke trouwfotograaf hadden.”

Arjan & Hester

“We zijn op 6 september 2012 getrouwd, van te voren hebben we een uitgebreid voorbereidend gesprek gehad met de fotograaf waarin we onze wensen konden aangeven en waarin ook de fotograaf zelf leuke ideeën had. Op de dag zelf was de fotograaf dan ook goed voorbereid. Hij was niet al te nadrukkelijk aanwezig zoals we hadden gevraagd en onopvallend is hij er toch in geslaagd om van bijna alle gasten een mooie portretfoto te maken. Daarnaast bleek dat hij naast trouwfotograaf ook nog wel wat tips kon geven over de bruidsjurk toen daar even iets mis mee ging. We hebben een hele mooie dag gehad en daar mooie foto’s aan overgehouden en ook de service achteraf was prima in orde!!!”

Jeroen & Esther

“We leerden Maarten’s fotografiewerk kennen van de trouwdag van mijn zus. Dit waren stuk voor stuk prachtige foto’s. Toen Esther en ik zelf gingen trouwen een jaar later twijfelden wij geen moment om Maarten te vragen, zeker gezien hij in verhouding tot de kwaliteit die hij levert een erg concurrerend tarief rekent. Van ons huwelijk in Amsterdam heeft hij een prachtige rapportage gemaakt, die geheel aan onze verwachtingen voldeed. We genieten steeds weer van de foto’s. Hij heeft een goed oog voor detail, maar houdt ook fantastisch het overzicht. Maarten Thiebou is bovenal ook iemand die goed rekening houdt met de wensen van de klant en blijkt ook tijdens zijn werkzaamheden zeer flexibel. De service na afloop is ook perfect. Al met al kunnen wij Maarten Thiebou zeer aanraden.”

Jeffrey & Cecile

“Wij zijn alweer bijna 2 jaar getrouwd. Op vrijdag 13 mei 2011 heeft Maarten onze mooie dag helemaal vastgelegd. Wij hebben van diverse vrienden en familieleden hun trouwfoto’s gezien en hadden zo onze eigen visie hoe wij onze trouwdag terug wilde zien op trouwfoto’s. Nou dat is helemaal gelukt, elke keer weer als vrienden ons trouwalbum bekijken zeggen ze wat zijn de trouwfoto’s toch mooi geworden. Maarten was vanaf 09:00 uur aanwezig en heeft alle belangrijke momenten vastgelegd, vanaf het kapsel, make-up, kleding, eerste moment dat wij elkaar zagen, eerste moment dat de familie en daggasten ons zagen, het moment van trouwen, taart aansnijden, het diner, eerste dans en noem het maar op. Hij is heel de dag aanwezig geweest om de trouwfoto’s compleet te maken. Wat wij heel erg prettig vonden was dat alles bespreekbaar was en dat hij aan heel veel leuke details dacht, zeer origineel en creatief was. Ook dacht hij aan zoveel meer dan alleen fotograferen, tijdens de kennismaking en vervolg afspraken hebben we zoveel doorgenomen wat betreft de planning, daar had hij veel goede ideeën ook door zijn ervaring. Onze dag was echt geweldig en wat is er nou mooier om nog na te kunnen genieten van je trouwdag via prachtige trouwfoto’s. Hij heeft erg veel aandacht voor mooie momenten tussen het bruidspaar maar ook tussen de ouders en gasten. Wij zijn echt heel blij met onze foto’s en zijn hem erg dankbaar voor zijn goede service en vooral zijn professionaliteit. Elke keer kijken wij weer met plezier terug in ons trouwalbum. Maarten nogmaal super bedankt!”

Henk & Roelien

“Maarten heeft 18 mei 2012 onze trouw reportage verzorgd. Hij heeft dit uitstekend aangepakt. Heeft uitgelegd wat hij tot dan toe gedaan had en hoe hij het wilde gaan aanpakken. Van te voren een aantal keren contact gehad en alles goed doorgesproken. Op de dag zelf leidde dit tot weinig of geen problemen. We hebben een prachtige trouwreportage ontvangen voor een geschikt bedrag en wij kunnen Maarten dan ook zeker bij u aanbevelen.”

Nick & Renske

“De gehele dag dat Maarten aanwezig is geweest heeft hij op een rustige en vertrouwelijke benadering prachtige trouwfoto’s geschoten. Daarnaast is hij ook spontaan en weet gepast alles in goede banen te leiden om de dag compleet te maken. Maarten heeft erg veel creativiteit met name onze groepsfoto’s met de dag gasten waren erg verrassend en daar is naderhand nog vaak naar gevraagd of hij dit zelf bedacht had of dat wij dit zo wilde. Maarten heeft oog voor detail en is precies, dit zie je terug in de trouwfoto’s. Wij voelden ons erg op ons gemak bij Maarten en hield rekening met vragen en behoeften.”

Paul & Chantal

“Wij kijken nog altijd met veel plezier terug op onze trouwdag, die door Maarten helemaal naar onze wens is vastgelegd. Wat wij zo fijn vonden aan Maarten was dat hij onze wensen centraal stelde en dat zijn ideeën een verlengstuk hiervan vormden. In een gesprek vooraf bij Maarten thuis was het al snel duidelijk dat hij openstond voor al onze ideeën. Deze ideeën heeft hij samen met ons concreter gemaakt en aangevuld met zijn eigen creatieve suggesties. Aan een paar sfeerwoorden van ons had hij genoeg om te begrijpen hoe onze trouwreportage er uit moest komen te zien. Op de dag zelf was hij professioneel en pragmatisch. Daardoor kon hij veel verschillende impressies van onze dag vastleggen en was er ruimte voor improvisatie. Zo kwam er tijdens het maken van foto’s midden in de natuur een complete schoolklas langs op de fiets. In plaats van te wachten tot deze voorbij was, maakte Maarten gebruik van het moment en heeft hij een erg leuke foto gemaakt van deze situatie. Maarten is niet alleen een goede en creatieve trouwfotograaf maar was ook een prettig persoon om tijdens onze trouwdag om ons heen te hebben. Hij besefte heel goed hoe belangrijk deze dag voor ons was en liet dat merken door ons even een momentje alleen te gunnen met z’n tweeën aan het begin van de dag. En last but not least: het eindresultaat is prachtig en wij genieten nog altijd van onze trouwfoto’s!”

Kim & Juri

“Onze keus op een trouwfotograaf was al snel gevallen. Via mond op mond reclame kwamen wij bij Maarten terecht. Wij hadden een ontzettend leuk kennismakingsgesprek met hem en wij hadden al snel door dat wij met een professional te maken hadden. Maarten houdt veel rekening met de persoonlijke wensen van een bruidspaar. Wij wilden niet te veel geposeerde foto’s van of samen met onze families, maar liever van die stiekeme foto’s die vaak de emoties van mensen goed weergeven. Daarnaast heeft hij prachtige foto’s gemaakt van ons in een park. Hij had veel creatieve ideeën en dat zorgt ervoor dat wij met heel veel plezier regelmatig door ons trouwalbum bladeren. Wij hebben veel positieve reacties gekregen op de foto’s en de mond op mond reclame werkt echt. Na het zien van onze foto’s heeft een bevriend bruidspaar ook voor Maarten als trouwfotograaf gekozen. Wij kunnen Maarten van harte bij u aanbevelen.”

Ed & Esther

“Onze trouwdag was 26 juni 2009. Het valt niet mee om een fotograaf te vinden waarmee je vanaf het eerste moment een klik hebt, en die je goed aanvoelt. Maarten is een bijzondere trouwfotograaf, die de romantische en spannende momenten vastlegt, met een boel humor en emotie. Hij is een echte professional, dat merk je aan alles. Onze bruiloft reportage is compleet en bevat naast de gastenfoto’s en de fotolocatie foto’s, indrukwekkende momenten die we juist achteraf zo zijn waarderen. Maarten zoekt die momenten op. Zo’n dag is zo voorbij, maar de foto’s blijven altijd , die helpen je herinneren aan die prachtige momenten.”

Koos & Eline

“Op basis van ervaringen tijdens ons huwelijk bevelen we Maarten van harte aan voor uw trouwreportage! Zijn foto’s hebben net dat beetje extra wat je niet snel zult vinden bij andere fotografen. Hij neemt de tijd om je echt te leren kennen en heeft een creatieve benadering waardoor de foto’s een uniek persoonlijk tintje krijgen. Bovendien begeefd hij zich op een prettige manier onder de gasten en gaat hij door waar andere fotografen al tevreden zouden zijn. Elke keer als we de foto’s zien genieten we weer volop. We zouden hem zeker opnieuw inhuren voor een belangrijke gelegenheid! Koos en Eline”