nl

Trouwfotograaf

Op zoek naar een creatieve trouwfotograaf?
Profiel trouwfotograaf Maarten Thiebou
Leuk dat jullie interesse hebben in mijn werk. In 2003 is mijn carrière begonnen als trouwfotograaf toen ik voor een Hindoestaanse trouwfotograaf ging werken. Het eerste jaar had ik al snel 25 trouwreportages van verschillende culturen in Nederland. In 2007 is mijn eigen bedrijf CAVE7 opgezet. In 2008 ben ik afgestudeerd als fotograaf en designer aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Naast trouwreportages werk ik als mode- productfotograaf voor bekende kledingmerken.

Wat mij onderscheidt als trouwfotograaf

Veel ervaring als trouwfotograaf met meer dan 300 trouwreportages. Naast oog voor detail heb ik verstand van (bruids)kleding & make-up. Ik neem uitvoerig de tijd om elkaar beter te leren kennen, zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn voor de camera. Door een verhaallijn te creëren tijdens de shoot, worden het spontane foto’s zonder al te veel te poseren. Jarenlange ervaring met het retoucheren van foto’s

Waarom ik trouwreportages maak

Ik heb een grote passie voor fotografie, maar met name voor trouwreportages. Ik verzorg trouwreportages, omdat ik ervan geniet als mensen elkaar hebben gevonden. Ik wil dat wanneer mensen de foto’s bekijken, ze de liefde tussen het bruidspaar opnieuw ervaren en terug kijken op een onvergetelijke dag! Ik vind het heel bijzonder als mensen gaan trouwen in deze tijd. Ik ben van mening dat ik iets van waarde kan toevoegen op de mooiste dag van jullie leven.

Things I love

Goede gesprekken, heerlijke muntthee, een goed boek met een glaasje port, fitness, bordspellen, mode en fotografie.

Kom gezellig langs op de koffie!

Willen jullie meer werk zien en gezellig kletsen over jullie trouwplannen en ideeën over de trouwreportage.
Graag plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie. Bel of mail mij, ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Bel mij op +31648724697 of mail naar info@ikzegja.com.