nl

Werkwijze

In het kort

Eerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats, waar jullie wensen worden besproken om aan de fotografie een persoonlijk tintje te geven. Kort voor de bruiloft (ongeveer een maand) bespreken we de details en geef ik jullie advies. Na de bruiloft wordt een iDEAL link verstuurd. Na de betaling ervan worden de foto’s verstuurd.

Op de trouwdag

Een trouwreportage die door mij is gemaakt kenmerkt zich doordat ik mij op de achtergrond houd, gevoelig ben voor sfeer en steeds het juiste moment vast leg. “Maarten was steeds (zonder dat we het doorhadden) op het juiste moment op de juiste plek aanwezig om een mooie foto te maken.” Het is zo belangrijk dat er een ongedwongen en ontspannen sfeer is tijdens de bruidsreportage.

Tijdens het fotograferen focus ik mij eerst op de overzichten op een locatie en pak daarna de details. Daar ik ook werk als modefotograaf, heb ik kennis van styling, make-up en het juist uitlichten van het onderwerp. Deze kennis pas ik ook toe tijdens het maken van de bruidsreportage. De jurk hang ik uit op een plek waar het mooiste licht is, accessoires styleer ik op de juiste wijze. Corsages die nog in een doos zitten geef ik een mooie plek op een schaal.

Spreekt de werkwijze jullie aan? Stuur mij dan een e-mail om te kijken naar de beschikbaarheid op jullie dag.

info@ikzegja.com